Boobs, boobs, boobs!
Hur många har inte kritiserat sina bröst någon gång? Jag har.
För ungefär två år sen hade jag verkligen hakat upp mig på bröst, mina bröst var för små! Ja, eftersom mina kära vänner har något större och jag var den med minst bröst så kändes det lite deprimerande att gå där som en planka. Mina kära vänner och jag försökte ta saken i egna händer, vi åkte till en affär och provade inlägg. Och gud så jag skrattade, jag såg inte riktigt klok ut. Och då insåg jag att jag passar i mina små och inte några stora. Självklart kan jag börja klaga på det jag har nu också men då tänker jag ofta tillbaka på den där dagen och inser att det jag har räcker gott och väl. Acceptera det ni har istället så ska ni se att folk kommer gilla er ändå. Jag kan faktist meddela att jag fortfarande har samma storlek på mina men lika glad är jag för det.

Allt och Inget | | 34 kommentarer |

Puppy Eyes.

Bilder säger mer än 1000 ord | | 17 kommentarer |

SJUK KVÄLL!

Igår blev det Friday the 13th. Och jag blundade och skrattade. Den var rätt äcklig eftersom jag verkligen inte tål att se när folk blir uppsprättade (inte ens sånt som City akuten går för mig) Den var rätt bra ändå men jag blir så arg, varför lyssnar inte personerna i filmen på mig. Jag menar, alla vet att man inte ska titta bak när man springer, man ska aldrig gå ut efter sin kompis för han är redan död. Och jag sa till dem att halshugga Jason men nej nej, det passade sig inte, och se som det gick!

Hade sjukaste kvällen igår. Det börjar nere vid min busshållplats. Tre tanter med hundar är ute och går, en fjärde kommer springandes efter. Och plötsligt står de och skriker på varandra. "Jag ska ha bevis på att din hund bet min!" eller "Jag pratar inte med dig! Jävla kärrig stoppa upp nåt, vänta bara tills någon kommer och hälsar på dig!" Helt sjukt för här hemma händer det aldrig nåt. Sen så precis innan bussen kommer åker en bil förbi och pekar Fuck you. Moget, verkligen moget.

På bion är det två höga killar som börjar småbråka med en kille som ber dem vara tysta. Men det löser sig. När vi sen sitter på tuben vid hötorget hoppar en av de höga killarna in innan dörrarna stängs och slår till killen som bad dem vara tysta rakt i ansiktet. Han hoppar ut och de börjar slåss, två mot en var det men han såg ganska lugn ut och hade bra moves så han visste nog hur han skulle försvara sig.

Det var min sjuka kväll. Och igår hade jag tråkigt och tog de här bilderna.
Allt och Inget | | 9 kommentarer |
Upp