Veta när man ska ge upp

Jag tänker inte hyckla och säga att mitt förhållande har varit en dans på rosor. De senaste 2 åren har varit en riktig jävla berg och dalbana. Mer ris än ros i all ärlighet men efter att ha kämpat sig igenom risen så är jag på ett otroligt bra ställe.

Jag har växt som person och jag har lärt mig vad det innebär att kämpa för något man tror på. För genom allt som hänt så har jag alltid trott på oss två. Trott att vi skulle ta oss igenom allt till slut. Och nu står jag här, 2,5 år senare och kan i all ärlighet säga att vi har det bättre än någonsin. Visst kommer det dagar då allt inte känns så otroligt men här är vi.
Tillsammans och starkare än för 2 år sedan. Jag är starkare som människa med dig vid min sida. Du har gett mig en anledning att jobba med mig själv och jag hade inte kommit såhär långt utan dig.

Det jag vill ha sagt är att jag gav inte upp. Det fanns tider då jag ville ge upp, då andra sa att det inte var värt det men att jag skulle följa mitt hjärta. Och det gjorde jag. Och här är vi. Du och jag.
Du har varit ett enormt stöd och hjälpt mig med en hel del svåra saker med mig själv.

Vi är inte felfria och det är okej! För genom att hjälpa varandra har vi kommit längst. Jag är inte orolig för vår framtid, jag ser fram emot den.

Kärlek | |
Upp