Cyberchick

Året var 2010. Jag tog studenten och det var dags för studenskiva och middag. Det blev tid för utnämningarna. Jag blev klassens Cyberchick. Ganska väntat då jag alltid älskat dator- och tv spel. 
 
Sakta men säkert, när vardagen efter skolan började komma ikapp mattades intresset av. 
Datorspelandet blev bortprioriterat. En hobby som jag kunde spendera flera timmar med, långt in på natten, blev något som jag bara spenderade någon timma på per dag, om ens det. 
 
Under min "svala" period blev det egentligen bara Heroes of Newearth på kvällarna. Ett Tower defens spel där man spelar i lag om 5 för att ta över motståndarnas bas.
 
Ps3an stod orörd, Xbox360 stod orörd. Alla andra datorspel stod och samlade damm. Det fanns ingen glöd för att kasta sig in i en låtsas värd när jag hade så fullt upp i min egen.
 
Men så i helgen, som av en slump råkade jag installera The Elder Scrolls - Skyrim. 
En serie som jag spelat sedan jag var liten. Vad kan man säga, glädjen är tillbaka, om än tillfälligt. 
Skyrim är ett RPG - Roll playing game. Du väljer din karaktär och skapar denna med ras, utseende och förmågor. Under spelets gång går man upp i level och sakta men säkert blir man starkare. Det som är så underbart med The Elder Scroll serien är att varje spel börjar i samma stil, du är en fånge. Världen i sig är oändlig, även om kkarten är begränsad finns det obegränsat med quests och olika saker att göra. Alla dina val och handlingar påverkar din framtid i spelet. 
 
Du kan välja att följa "The Main Quest" eller göra allt annat som finns. Det finns med andra ord inga begränsningar och du kan spela i timmtal utan att ens röra huvuduppdraget. 
 
Jag har alltid varit en gamer, jag kommer alltid att vara en gamerchick oavsett om det ligger på hyllan eller ej för stunden. 
 
 
Allt och Inget | |
Upp