Det här är min tid, och bara min egen.

13 februari. Fettisdag. Det har gått nästan exakt 5 månader sedan vi gick skilda vägar, idioten och jag.Give or take någon dag. 
 
Det låter hemskt men detta är första gången JAG kommer först. JAG och mitt välmående, jag och mina behov, jag och inte du. Ingen annan. Jag ska lyssna på mig själv, jag ska göra det jag vill och någonstans där ska jag hitta mig själv. Just där när allt känns som mest ensamt och förvirrat, där kommer jag att vara. 
 
Imorgon är det alla hjärtans, det är första alla hjärtans sedan jag var 18 år som jag är solo denna dag. Tidigare år har jag alltid haft någon som fanns där, även om vi inte var tillsammans så har jag alltid haft någon speciell runt den 14 februari, men inte nu. 
 
Och det känns så befriande, jag är ensam och jag gillar det! Man behöver ingen annan för att definera vem man är eller sitt värde. Och det är detta, jag sakta men säkert börjar inse. Jag är värd så mycket och det är jag själv som väljer vem som är värd mig, inte tvärt om. Att bo ensam är så skönt. 
 
Jag ska leva för mig själv och ingen annan. Och när jag hittar någon annan ska jag fortfarande tänka på mig själv. Jag ska komma i första hand för jag kommer aldrig tillåta mig själv att bli trampad på eller tagen för givet igen. 
 
Jag är här och det här är min tid. Min egen tid. 
 
 
Upp