Home alone.

Ensam hemma hela helgen. Skönt. Fast jag har nåt inplanerat hela tiden på ett ungefär. Idag var jag med Simon till Max och lämna in mitt CV. Ikväll kommer tjejerna. Helena stannar och sover över. Mys. Sen imorgon ska vi upp tidigt och vara inne vid stadion 07.00 för att jobba under maraton. På eftermiddagen blir det inhandling till kvällen. Sen kommer några stycken hem till mig och grillar och har de mysigt. Får se vilka vi blir. Och sen stannar Cilia, Sofia och Helena på natten. Sen på söndag åker jag med Sofia och Helena till Råsunda för då är det Lunch/middag som gäller och sen Sverige match. Härligt. Och snart är det sommarlov.

Just det. Idag kände jag mig oerhört snygg. Haha. Tur att man har sådana dagar ibland.

Det är sådana här helger man skulle vilja ha någon att mysa med. När föräldrarna är borta. Haha. Men jag är nöjd med det jag har för tillfället. Skulle inte vilja ändra på ett skit.
Allt och Inget | | Kommentera |

Shopping!

Jag känner mig redo för sommaren. Var precis iväg med mamma till Barkarby och tittade på skor. Jag gick därifrån med 2 par, ska köpa det tredje imorgon och få de gratis! Haha. Det blev svarta ballerina aktiga saker och vita högklackade. Mycket nöjd ska jag säga. Sen svängde vi även in på Stadium, inhandlade en bikniöverdel och passande shorts. Det blev svarta och vita med palmliknande saker på. Låter verkligen vackert men det var riktigt fina. Speciellt överdelen satt bra, fick fina bröst. Haha. Mamma betalade även de två så det satt inte fel. Men guess what, jag köpte en till sak. En tjocktröja från adidas, vit och grå. Mycket fin, ganska dyr men det tar jag.

Ibland älskar jag min mamma. Inte för hon köpte saker till mig idag utan för att vi pratade i bilen.

      
Allt och Inget | | Kommentera |

Ska man skratta eller gråta?

Jag som inte hade något att skriva om. Men nu jävlar måste jag skriva av mig.
Jag har länge misstänkt detta, men jag har aldrig varit sååå dåligt. Men så idag kom min engelska lärare fram till mig och ville prata. Vi gick ut i ett av trapphusen i våran skola och så frågar hon det jag trodde skulle komma. Hjärtat dunkade med full kraft samtidigt som det sjönk, längre och längre ner. Jag blev ledsen, arg och besviken. Framförallt på mig själv. Sen blev jag sur på henne, hon var så okänslig. Och alla kunde ju höra, vi stod ju för guds skull i trapphuset! Jaha. Så nu har jag bokat tid. 08.30 på fredag då jag egentligen börjar 11.00. Bättre att få det gjort men jag vill inte. Jag är arg och ledsen, jag vill gråta men det funkar inte. Det kanske kommer senare, ikväll. När jag ligger i min säng och allt har hunnit sjunka in. Nu återstår jobbigt prat vid middagen antar jag. Vad hon sa till mig vill jag inte berätta, vissa kanske har listat ut det men jag bryr mig fan inte. Tyck vad ni vill, jag e fortfarande samma människa och jag har inte ens fått reslutat än.
Allt och Inget | | 3 kommentarer |
Upp